Witaj! Aktualnie jesteś niezalogowany, zaloguj się żeby przeglądać serwis.
RSS Oldtimers Club dodajdo.com
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Chevrolet 1947
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Chevrolet 1947

Chevrolet 1947 2 lata, 6 mies. temu #427

• fish
  • Expert Boarder
  • Oklaski: 0
Klasyka amerykańska w pięknym stylu D

Re: Chevrolet 1947 2 lata, 6 mies. temu #435

• baltazar
  • Senior Boarder
Jak dla mnie troszkę przerost formy nad treścią, takie obniżenie praktycznie uniemożliwia normalne poruszanie się tym samochodem (chyba, ze to tylko stan spoczynkowy i zawieszenie jest hydraulicznie podnoszone). Kolorystyka do mnie nie przemawia, brakuje mi jakiegoś ciemnego kontrastu np. te płomienie mogłyby być czarne lub mieć choćby czarne kontury.

Re: Chevrolet 1947 2 lata, 6 mies. temu #473

• uziczek
  • Senior Boarder
Zgadzam się poprzednikiem, jak na takie auto za żywe kolory, to tak jakby nieboszczykowi ubrać do trumny rażące kolory z kamizelką odblaskową.

Re: Chevrolet 1947 2 lata, 6 mies. temu #511

• szpaku
  • Fresh Boarder
Trochę chyba jednak przesadzacie z tym porownaniem do nieboszczyka. W koncu ten samochod wcale nie wyglada, jakby sie zbieral do grobu Auto moim zdaniem fajne, chociaz taka kolorystyka podobalaby mi sie bardziej na wersji modelowej tego samochodu. Mimo ze wyglada ciekawie, to raczej bym go nie chcial na wlasnosc - inaczej wygladalby na polce w kolekcji, a inaczej na ulicy wsrod innych aut.

Re: Chevrolet 1947 2 lata, 6 mies. temu #538

• tarpan
  • Senior Boarder
Fajny jako eksponat, ale przychylam się do opinii większości, że auto nie nadaje się do codziennego użytku. Kolorystyka - no cóż, gust ma każdy indywidualny, a niektórzy wcale To auto powinno pozostać czarne, ewentualnie byłbym w stanie przeżyć kolor kremowy lub biały. Grill i obwódki lampek - wszystko powinno być w chromie.

Odp: Chevrolet 1947 6 mies., 2 tyg. temu #1138

• mwpol
  • Platinum Boarder
  • Oklaski: 4
A mnie ten "wytuningowany" model kojarzy się z samochodami w znanej filmowej produkcji "auta" Jest taki cukierkowy
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.30 sekundy
Oldtimers Club Oldtimers Club Twitter Oldtimers Club Facebook