Witaj! Aktualnie jesteś niezalogowany, zaloguj się żeby przeglądać serwis.
RSS Oldtimers Club dodajdo.com
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie

Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie 2 lata, 6 mies. temu #171

• karolmaciej
  • Senior Boarder
  • Oklaski: -1
Nie wiem czy ktoś z Was tam był, ja całkiem niedawno miałem tą przyjemność. Można tam znaleźć wiele starych samochodów: warszawy, syreny, beskidy, a nawet takiego "smyka"

Ponadto kilkadziesiąt starych motocykli i skuterów, przekroje i makiety silników - dzięki czemu można łatwo zrozumieć na jakiej zasadzie pracuje silnik.

[url:1ki3pmix]www.mimk.com.pl/[/url]

Re: Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie 2 lata, 6 mies. temu #181

• fish
  • Expert Boarder
  • Oklaski: 0
Byłam tam kiedyś i muszę potwierdzić - rzeczywiście warte polecenia. Naprawdę dużo zabytków skupionych w jednym miejscu, choć mi osobiście trochę brakowało przewodnika, który by mi poopowiadał o tym wszystkim (nie wiem, czy była tam opcja wynajęcia przewodnika, w każdym razie moja grupa nie miała). Ale i tak spośród wszystkich tych pojazdów najbardziej urzekły mnie tramwaje

Re: Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie 2 lata, 6 mies. temu #257

• baltazar
  • Senior Boarder
Wybieram się w grudniu do Krakowa, muszę wiec wygospodarować godzinkę na to muzeum. Chętnie pooglądam to co tam mają i zrobię kilka zdjęć dla potomności, bo takich pojazdów się już na drogach nie spotyka. Pamiętacie może ile kosztuje wejściówka?
Fish, piszesz o tramwajach, to znaczy ze jest tam coś jeszcze oprócz samochodów i motocykli?

O:Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie 1 rok, 4 mies. temu #796

• Pawlo
  • Junior Boarder
to już wiem co jeszcze musze dopisać do wycieczki do krakowa, strona zachęca do odwiedzenia.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.26 sekundy
Oldtimers Club Oldtimers Club Twitter Oldtimers Club Facebook