Witaj! Aktualnie jesteś niezalogowany, zaloguj się żeby przeglądać serwis.
RSS Oldtimers Club dodajdo.com
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Poszukiwanie youngtimera.
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Poszukiwanie youngtimera.

Poszukiwanie youngtimera. 2 lata, 6 mies. temu #190

• Oldi
  • Expert Boarder
  • Oklaski: 0
Wielu z nas chce kupić stary samochód. Pytanie jak go znaleźć ? Oczywiście nie mam na myśli ogłoszeń itp. To jest dość proste. Marzy mi się wygrzebanie auta z jakiejś starej stodoły na wsi. Jest to jeszcze w tych czasach możliwe ?
[url:1echxn6c]www.fundacja.dandy-walker.org.pl[/url]

Re: Poszukiwanie youngtimera. 2 lata, 6 mies. temu #195

• karolmaciej
  • Senior Boarder
  • Oklaski: -1
Myślę, że musiałbyś mieć znajomości na wsi. Teraz w mieście to nie masz szans znaleźć takiego okazu. Jeśli już, to w jakimś garażu w jakiejś maleńkiej mieścince czy wiosce, gdzie autko stoi zapomniane przez wszystkich. Tacy ludzie ani nie dadzą ogłoszenia do Internetu, ani do gazety, nawet nie rozkleją ogłoszeń, bo nie mają gdzie. Musiałbyś mieć sporo szczęścia.

Re: Poszukiwanie youngtimera. 2 lata, 6 mies. temu #243

• uziczek
  • Senior Boarder
ale można znaleść sporadycznie takie oferty na allegro czy ebayu kto szuka ten znajdzie pamiętajcie

Re: Poszukiwanie youngtimera. 2 lata, 6 mies. temu #256

• baltazar
  • Senior Boarder
Gdy już się taki pojawi na allegro lub ebayu to najczęściej osiąga bardzo wysokie ceny, niekoniecznie odzwierciedlające wartość pojazdu, a często jeszcze sztucznie podbijane. W polskich stodołach, pod stogami siana na pewno stoi nie jedna syrena lub warszawa, a sporadycznie jakiś starszy i cenniejszy eksponat, trzeba mieć dużo szczęścia żeby na takiego trafić.

Re: Poszukiwanie youngtimera. 2 lata, 6 mies. temu #356

• fish
  • Expert Boarder
Starych samochodów szukałabym raczej na wschodzie Polski albo właśnie za wschodnią granicą. Zachód ogólnie jest bogatszy, więc tam pewnie jest więcej nowych aut, ale za to będąc w naszych wschodnich województwach często można odnieść wrażenie, że tam czas się zatrzymał chwilę temu. Więc to byłby mój typ na szukanie zabytkowych samochodów.

Re: Poszukiwanie youngtimera. 2 lata, 6 mies. temu #362

• olicars
  • Senior Boarder
Na pewno w polskiej stodole nie znajdziecie porsche, ferrari, mustanga, myślę że rzadkością nawet jest BMW
<a class="postlink" href="www.olicars.pl">http://www.olicars.pl
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Wygenerowano w 0.32 sekundy
Oldtimers Club Oldtimers Club Twitter Oldtimers Club Facebook